SESSIÓ 16: 12/01/2021

ÚLTIMA SESSIÓ DE TIC!!!
Amb la realització d'aquesta última sessió m'he sentit atabalada però alhora feliç. Feliç perquè he pogut gaudir una vegada més de classes tan dinàmiques i entretingudes com ho són les de TIC.

Al llarg de la sessió hem comentat el que és aprendre de, amb i sobre les tecnologies. És cabdal conèixer aquests tres aspectes a l'hora d'ensenyar o ser ensenyat. Considero que és quelcom important perquè hi ha diferents maneres d'emprar les tecnologies a l'aula. Per exemple durant l'assignatura de TIC, principalment hem utilitzat l'aprenentatge sobre l'educació.
Amb relació a l'aplicació de les TIC a l'aula he trobat aquest web; http://www.icono.cat/edu/blog/211-7-beneficios-de-aplicar-las-tic-en-la-vuelta-al-cole , en què es parla dels beneficis de les TIC a l'aula. Com sempre diu en Xavier, les TIC han de ser una eina més, un suport i no un substitut de l'explicació.
En aquest article es poden veure els beneficis que aporta als alumnes i als docents l'aplicació de les TIC a l'aula.

Referent a l'examen, m'ha sorprès que sigui quelcom pràctic. O sigui que hàgim d'aplicar els coneixements que hem obtingut fent les diverses activitats de l'assignatura, a l'examen. En definitiva, que es tracta d'un examen més d'aplicar recursos que no teòric i tradicional com ho són normalment.

Finalment, hem fet una posada en comú de què hem fet al llarg de l'assignatura. Una de les coses més destacades i repetides ha estat: El descobriment de noves eines amb les quals ens hem pogut formar i desenvolupar més. Aquestes eines són el que buscava perquè la carrera sigui interessant per mi.
És a dir, un dels meus objectius personals a l'hora de cursar aquesta carrera és acabar-la amb els suficients recursos per a ser capaç d'aplica'ls a la meva aula i ajudar als infants en la seva etapa educativa aplicant les tecnologies a l'aula.

Nàdia Casals i Cordones-MEP(A1)

Comentaris

  1. Moltes gràcies per compartir les teves experiències Nàdia! Ha estat molt enriquidor poder llegir-les. Per cert, m'agrada molt el teu blog, és molt visual i molt acurat!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

SESSIÓ 12: Models d'aprenentatge innovació educativa escoles innovadores- L'últim repte

Sessió 2: PLE- Entorn Personal d'Aprenentatge (02/10/2020)

Sessió 6: El llenguatge publicitari (20/10/2020)